Monday, August 23, 2010

Pikku pulmaTuttu ja turvallinen ykköstie on vienyt meidät monenlaisiin seikkailuihin, mutta parin päivän matkan päässä odottaa pieni ongelma. Tie sukeltaa Reykjavikin pohjoispuolella noin seitsemän kilometriä pitkään tunneliin, jossa pyöräily on kielletty. Toinen vaihtoehto on kiertää kokonainen vuono, ja tämän reitin pituus on lähteestä riippuen joko 50 tai 80 kilometriä.

Juuri nyt tuntuu siltä, että olemme jo kiertäneet oman osamme vuonoja, ja päämäränämme onkin jotenkin keplotella itsemme tunnelista läpi. Mutta tapahtuuko se bussilla, liftaamalla vai tilataksilla, on vielä hämärän peitossa.

1 comment:

  1. Kiitokset aivan ihanasta blogista! Jäin tähän koukkuun ja luin viime yönä yhdellä istumalla kahden viikon jutut ja sitten kello olikin jo 02.05. Toivon mukavaa matkaa ja tunnelipulman ratkeamista. (Maaseudun asukki ehdottaa tietenkin traktoria ja peräkärryä :)
    PS. Varustevinkit ja -esittelyt kiinnostaisivat kovasti, muidenkin kuin salmiakkien ja villapaitojen osalta, joiden osuutta ei ole syytä väheksyä. Ja onneksi oli myös se lehmäkuva.Odotin :)

    ReplyDelete