Tuesday, August 31, 2010

Tasa-arvo on saavutettu! (Melkein.)Pitkän pyöräilypäivän aikana ennemmin tai myöhemmin ilmenee tarve mennä pusikkoon. Tästä seuraa kaksi ongelmaa: ensinnäkään Islannissa ei juurikaan pusikkoja ole, tai ne ovat liian matalia näkösuojaksi, ja toisekseen proteesien kanssa ei oikeastaan voi mennä kyykkyyn.

Onneksi Amerikasta saa kaikkea, mukaanlukien tällaisia P-Style-nimisiä kapineita, jonka Kaisa osti New Yorkista huhtikuussa. Siskot, tämä laite on nerokas! Sen avulla voi pissiä seisten tienvarressa aivan kuin miehet! Ei sotke eikä kastele käsiä tai housuja! Käytön jälkeen sen voi huuhtaista kaatamalla sen päälle vettä juomapullosta, ja sujauttaa Minigrip-pussissa takaisin reppuun. Sopii automatkoille, vaelluksille, pyöräretkille, marjametsään... Tätä ei vain voi lakata ylistämästä!

3 comments:

 1. Vaikuttaa mainiolta keksinnöstä, tuo Vatnajökull. T. Alios

  ReplyDelete
 2. Miksei näitä myydä yleisesti retkivarustekaupoissa kaikkialla jos se kerta toimii? Kaikenmaaliman muuta kilinvitkutinta kyllä on kaupan. Tuohestako meitin pohjolan impien on täällä härmässä pissakourumme tekemän, ihmettelen vaan.
  nimim. kyykkypissijä

  ReplyDelete
 3. Niinpä, näitä pitäisi olla Partioaitassa iso kasa heti oven vieressä! Mutta näyttäisi siltä, että netistä voi suomalainenkin tilata: http://www.thepstyle.com/

  ReplyDelete